Meer dan 270 (gratis) muziek software downloads!

Homerecording, een Vlaamse website voor doe-het-zelf muzikanten en engineers, heeft op hun website een handig overzicht van verschillende muziek software paketten staan. “Door homerecorders geteste en goed bevonden freeware: virtuele instrumenten, effect plugins, allerhande tools, drivers en zelfs complete muziekproductie pakketten.” Luidt het op de website.

Selectie
Dankzij de keuzemenu’s krijg je jouw gewenste selectie te zien. In het eerste veld kan je een zoekterm ingeven. Je krijgt automatisch enkele voorstellen. Zeer handig als je naar een exacte instrument of effect zoekt. Houd je het liever algemeen kan je kiezen tussen het type software dat je zoekt, zoals effecten, tools of sequencers. In de rechterkolom staan ook verschillende tags waarmee je software kan zoeken op basis van extra kenmerken of functionaliteiten.
Elke ingediende software is voorzien van een korte uitleg, zij het een copy-paste van de officiële website, een screenshot en een link om het product te downloaden. Een groot deel van de ingediende programma’s is trouwens gratis. Het andere deel zijn demo versies die je beperkte tijd kan gebruiken en testen.

Besturingsyteem
Om het zoeken te vergemakkelijken kan je aangeven met welk besturingsyteem je werkt. Zo krijg je enkel resultaten te zien voor Mac, Windows, Linux of ‘andere’.

Klaar om je set-up uit te breiden? Neem dan zeker eens een kijkje op de download pagina van Homerecording!

Advertenties

Over Freddie D
Hiphop muzikant. Freddie D brengt je stevige hiphop met zachte refreintjes. Check alle muziek via www.yeaya.be Yeayä!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: